söndag 7 augusti 2011

Ta det lugnt efter festen..

Vi var på bröllopsfest hemma hos de gifta makarna Nero/Hammarlyck igår! Själva vigseln hade de klarat av på egen hand vid ett helt eget tillfälle så igår var det vännernas tur att få fira Ida och Stefan på ett väldigt avslappnat och roligt sätt. Tack för det goa ni!

Efter en lyckad kväll och lite för lite sömn är det skönt att sätta sig vid dukat bord och få maten serverad. Vi tog med barnen på en promenad till Laszlos i Hjulsbro där vi kunde äta oss mätta och sen slippa disken. Kvarterskrogen är ett riktigt bra ställe för oss barnfamiljer, de har en ganska varierad meny och de är alltid lagom mycket folk. Barnen klarar ju att sitta ganska så stilla men trots allt är de barn och inte helt ljudlösa men vi brukar ändå känna oss bekväma med att ta med dem dit..

De har skaplig mat för barn och idag valde Herman en barnpizza
Jag valde kalvfärsbiff,serverad med tsatsiki, rödvinssky och parmesanpanerad potatis. Gott! Eftersom Edith är glutenintolerant har hon ofta svårt att äta nåt av de förekommande barnmenyerna men hon håller till godo med att dela tallrik med mamma! Hon mumsade av både potatis, sås och kött (Och på så sätt får ju hon testa mer än storebror som helst håller sig till köttbullar från barnmenyn så länge det går..)
Nu tar vi kvällen, gläpper lite på tv:n först bara..
Ha det fint!





1 kommentar:

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!