söndag 3 juli 2011

Tid för ledighet - i alla fall på helgen!

En ledig helg efter två veckors jobb, två veckor innan årets sommarsemester. En helg som sprungit iväg i lika snabbt tempo som vanligt, man kan undra vem det är som vrider fram klockan sådär snabbt hela tiden? Nu är det redan söndag kväll och det är dags att packa väskan för morgondagens jobb.. I helgen, i alla fall, har vi inte haft nåt särskilt inplanerat utan har haft massor med tid att vara ihop i familjen, mysigt!

Edith äter lite på det mesta hon kommer över, är det inte morötter..
så är det revbensspjäll..
Varit på utflykt med en grannfamilj idag. Utflykt innebärande både bad, korvgrillning och smultronplockande. Herman och hans kompis Albin med småsyskonen Oscar och Edith leker och har kul, på en filt sitter vi föräldrar och solar - dricker kaffe och tar en bulle. Tar det lugnt, softar, barnen klarar sig själva. Njaa, inte riktigt kanske men kul har vi i alla fall!


Vi säljer lite på Blocket också. Igår satte vi in en annons för en markis vi hade på baksidan innan panelbyte, Men vi blir inte bara av med saker, jag kollar dagligen efter kökssoffa på "Säljses". Har en idé om att äntligen köpa en gammal kökssoffa, slipa och måla den vit. Soffan ska stå uppe i hallen och ha plats för extra täcken och extra kuddar. Ett snyggt tyg på locket, förstås. Kvarstår bara en sak.. Att hitta den!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!