lördag 4 juni 2011

Gott och blandat!

Detta blir ett lite bladdrigt inlägg, ingen röd tråd. Häng med den som orkar!

Har pappa på besök några dagar, med tanke på vi bor en bit från varann kan det ta ett tag mellan vi ses så nu i långhelgen passar det fint med ett pappa-besök! Tog med honom och barnen till Bergs slussar idag, tittade på slussningar och käkade glass. Det var ett rådjur som drunknat i kanalen och låg uppslängt på kanten. Herman har under dagen ställt frågor om varför rådjuret drunknat och vad som händer med rådjuret efter det drunknar..

Det är varmt.. Här på nätet fönstershoppat några klänningar som jag blev lite förtjust i:

Edith är mycket piggare! Helt plötsligt har hon mer energi och är mer uthållig överlag. Underbart! Märker att vardagen kräver mer planering än tidigare. Funkar inte att slinka in på Ica och köpa färdiga plättar till lunch längre, däremot kall korv.. Idag blev det kall korv och vindruvor till lunch i Berg för henne, kanske inte helt optimalt men för en dag får det funka..

Jonas målar och målar här hemma. Nu är i stort två sidor av huset färdigt, blir väldig skillnad nu när man ser det färdiga resultatet!

I värmen går grillen varm! Idag blev det grillad kyckling och potatisklyftor till middag. Jag gjorde en kall sås på att blanda creme fraiche, tapenade och vitlök. Våra egna rädisor är färdiga så det fick bli grönsaker till. Ett glas rött eftersom det är lördag. Härligt!!

Nu är det kvällen! Dags att avsluta dagen och invänta den nya.. Söndag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!