söndag 3 april 2011

Blir det grönt??

Våra krokus
Härligt att ha en trädgård! Det blommar lite här och lite där och vi har under helgen förberett att det blir varmare= blir grönare och växer mer. Nu närmar sig fjärde sommaren i huset med vår lagom stora trädgård (fast ibland känns den för stor. För mycket att göra och för lite tid. Ibland känns den för liten. För lite plats att spela fotboll och för lite plats att ha fruktträd. Så totalt är den nog lagom!) Vi har klippt rosor och buskar, krattat upp i gräsmattan och förberett våra odlingslådor. Nu kan det gärna bli mer grönt!

Vi tog en runda till Blomstertorget och fyllde på med markduk, fröer, jord och dressing i en salig blandning. Årets första påskliljor väntar på omplantering i garaget!

Barnen är friska nu!


Föraning om påsk!
Vi har påbörjat projekt "måla farmorsskåp". Det ska bli vitt och en mönstrad tapet till dörrarna. Det finns förebilder men jag spar på dem tills det finns några efterbilder också, eller i alla fall undertidenbilder..

Sköna söndag!

1 kommentar:

  1. Mmm dressing, det blir gott till salladen!!!

    Ny teknik ska bara funka så är det .... när man måste ställa in saker, att det inte görs automatiskt som allt annat .... jobbigt.

    SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!