fredag 5 november 2010

Nystädat hemma




Kom hem efter Älmhultstrippen idag, barnen och jag nöjda men också trötta. Edith hade omaket att vakna redan klockan 05.00 idag och Herman var uppe inte långt efter.
Kom i alla fall hem till ett nystädat hus som Jonas och Mathilda fixat. Så himla gott att komma hem till doften av Ajax samt att "plocket" är avklarat för den här gången. Vet inte hur många timmar en föräldraledig mamma egentligen lägger på att "plocka" varje vecka? Varje dag? Edith var inte lika tacksam, tjoff tjoff så åker böckerna på Edithhöjd i golvet..

Nu sprider sig doften av kött, potatis och rödvinssås här hemma. Snickarna har kämpat på i veckan, nu är två av fyra hussidor i stort sett färdiga. I helgen lägger vi tid på att måla ändträet som vetter neråt, det ska grundmålas och sen målas två gånger för att vara ordentligt impregnerat.

1 kommentar:

  1. ÅÅÅÅÅÅÅHHhhhhh vad söt hon är stora tösan!!! Tiden går så fort, känns som man missar massor när man inte ser henne på ett tag!! Mysigt ni verkar haft det hos Linda, gott att komma iväg lite ju!

    Synd att ni inte kommer imorgon, vi åker i vilket fall från dopet 15.50 så vi ska köra Linda till bussen och sen hem, men veckan som kommer kan vi självklart! Inte måndag vi heller, men tis kan vi hela dan och ons och to efter 15. Dock åker vi förmodligen till farmor på to när hon opererats, hon fyller år den dagen... Annars kan vi även fredag!! Hoppas vi får till det nu saknar jag dig och barnet massa!!!

    Massa kramar till finaste faimljen Waernér!!!!

    SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!