fredag 26 november 2010

Frusna fredag!

Nu är vi inne igen efter att ha pulsat omkring i pulkabacken. Vi är alla väldigt ordentligt klädda men idag visar mätaren på -7 grader så Herman blev kall fort. Eller jag vet inte om han var så kall, han har skaffat sig en vana att få kolla på TV och tugga frukt-tuggummi när vi kommer in så jag tror han var sugen på det..

Gullisarna busar i Ediths säng efter att hon vaknat. Ediths stora idol är Herman (förstås..). Så fort hon ser honom så lyser hon upp. Dock har hon en väldig respekt för sin storebror för han kan vara ganska hård i nyporna och möjlighet eller inte att få vara i hans rum. Nu har hon liksom börjat att titta frågande på honom när hon tar tag i nåt. "Får jag ha den här brorsan??"

Tycker det är kul att ha koll på årstiderna med hjälp av päronträdet. Tror att det kommit mellan 4-5 decimeter snö den här veckan! Får verkligen pulsa för att kunna ta sig nånstans i trädgården.
Och förstås kan jag inte låta bli att drömma om varmare årstider när vi för första gången kan göra i ordning nya balkongen! Men i väntan på dess ska vi ta och adventspynta balkongen med en ljusslinga. Jag föreslog en slinga i olika färger som också blinkar men jag blev inte tagen på allvar med det förslaget:-) Det blir förmodligen en helt vanlig ljusslinga då, som vi lindar runt överliggaren.


Vi börjar få nytta av grabben!
Idag har han skottat två gånger och han har en otrolig energi, blir frustrerad över att det inte ska skottas på gräsmattan också.. Men så roligt tycker vare sig jag eller hans far att vi ska ha, uppfarten räcker gott.

Nu väntar vi på vår fina kompisfamilj från Karlskrona! De sitter i bilen just nu och dyker väl upp om en timme för att tillbringa helgen med oss. Vi träffades som hastigast i oktober men har inte tillbringat mycket tid sen juli då vi var på Astrid Lindgrens värld. Herman är årsgammal med Tyra och Edith med Hilda och speciellt de stora brukar ha himla roligt ihop. Och jag längtar efter att träffa Matilda, min gamla Arvika-vän, som jag känt sen vi hade mittbena, jag tjocka glasögon, och gick på Solbergagymnasiet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!