fredag 19 november 2010

Febrig kille på Enhagsvägen 27

Stackars krake. Han vaknade inatt och kändes varm, hade strax under 38 grader i morse som sen steg under dagen för att ligga stadigt på 38.5. Humöret har varit bra ändå, han har fått tid på tre man hand med farmor och farfar som är hos oss över helgen. Hade en klipptid inbokad till honom klockan 5 idag. Funderade förstås på att avboka den eftersom han har feber men vi åkte dit ändå och han satt så fint medan håret klipptes. Feber har ju också en lugnande effekt..

Nu yr snön över taken, några bilder på Enhagsvägen 27 som nu befriats från fula byggnadsställningar:

Om nu en uppmärksam läsare undrar "hur f-n kunde de välja blå takfotar (eller vad det heter...)??" så är förklaringen den att det har vi inte alls valt. Det är det enda på huset som inte byttes så vi har att invänta våren 2011 då även dessa fötter ska få den grå kulören S 2502-Y. Balkongen har vi fördjupat för att få plats med matbord och solstolar, dock är det en överliggare på staketet som ska kompletteras innan vi tycker att vi är färdiga.

Ni som besökt oss "live" - visst är det en KLAR förbättring mot vårt förra blå hus!!??

3 kommentarer:

  1. Stackars Herman!!! Krya på sig!! Huset är ju sååååå fint!! Vilken skillnad!! Gott att det äntligennär gjort! Ha en skön helg nu vännen!! Kramis. Ps helt ok du lipar kort, det gör ju jag också!;)

    SvaraRadera
  2. Tjusigt!!
    Huset är ju superfint och vilken härlig balkong.
    kram Ulrika

    SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!