onsdag 24 november 2010

En riktig innedag

Saffransbullar med vit choklad ser ni här! Bytte ut hälften av den vita chokladen mot bitar av sötmandel för att få dem lite mindre söta. Har testat dem i Waernérs egen testpatrull samt Eva och Noah som alla gav dem godkänt. Recept hittar man på www.kokaihop.se.

Vi var ute bara en kort, kort stund efter dagis idag. Det blåste för mycket på Edith så Herman fick spara sina istappar på ett tryggt ställe till nästa gång vi går ut. Men bara det SLUTAR att snöa nån gång så ska vi ta på oss ordentligt och vara ute mycket mer. Edith gillar ju att sova i vagnen men att sitta upprätt och kolla på brorsan som gräver snö var förstås inte lika kul.. Tillbringade eftermiddagen inne med lek och pyssel istället.

Tittut!

Detta fotspår är från självaste tomtefar. December är min nya favoritmånad som förälder! "Nu får vi vara snälla så att tomten ser att vi är snälla", "tomten smyger omkring på natten och kollar att alla varit snälla och hjälpsamma", "mamma och pappa kan prata med tomten och berätta om hur duktig du är". Och så vidare! Jisses så effektivt... Nästa år kan vi nog börja prata om tomten i .... september??
Enklaste pysslet för att göra några fina ljuslyktor: diska en barnmatsburk och torka, används papperslim och sätt lim på hela sidorna. Rulla burken i strösocker och låt torka. Knyt ett band eller snöre runt. Ja, enklare blir det nog inte..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!