måndag 19 april 2010

Dopet


Edith Kerstin Sara. Hon döptes tillsammans med kusin Erik i Brunskog kyrka i helgen.
De som var med på dopet var familj och släkt från min och brorsans sida, Jonas familj och svägerska Annas familj. Mycket gäster och mycket trevligt, sist men inte minst mycket barn! Minstingen var Edith med sina 7 veckor, äldsta barnet kusin Axel med sina 11 år. Däremellan ett tiotal barn med humör och stärkt blodsocker på topp. Livat!

Tack alla ni som var med och ni somnade säkert lika ovaggade som oss igår kväll!?


Herman rules. Han styrde (upp..??) presentöppningen på det vis bara en treåring kan. Devis: allt ska öppnas och det fort!

Dopskor storlek 15. De är minsta storlek men ändå lite stora.

Min egen mormor myser med Edith.



Ovan ser ni bilder av barnens värmlandskusiner - Erik och Viktor. Två coola killar som garanterat kommer lära sig prata mer värmländska än de flesta av oss..

Så efter våra dagar i Arvika var det skönt att idag bara ta det riktigt lugnt hemma. Sova och mysa med lillan under tiden storebror var på dagis några timmar. Hon börjar bli lite större nu tjejen! Har lärt sig att le och kommunicerar mer på sitt eget ordlösa sätt. Supermysigt!

1 kommentar:

  1. Hej gumman! Kul att se fina bilder från dopet!!! Har en liten dop-present till lillan när vi ses!! Tänkte vi kan höras i veckan kanske? Hur lång tid tar det till Uppsala härifrån? Hoppas ses snart fina du!
    Stor kram!

    SvaraRadera

Vad glad jag blir när du skriver en liten hälsning till mig!